Keski-Suomi à la carte

 

Kun Keski-Suomessa on juhlittu, pöydässä on ollut monenlaista ruokaa; isoa ja pientä riistaa, suolattua ja savustettua kalaa, perinteistä ruisleipää, juureksia, juustoa, piimää ja kotikaljaa.


Keski-Suomi à la carte -kirjan reseptit on kerätty pitkin maakuntaa ja esiteltynä ovat keskisuomalaisten keittiömestareiden parhaat ruoat monin eri tavoin valmistettuna. Kirjassa on vanhan ajan resepti tönkkösuolatusta taimenesta, hankasalmelaisen perinteisen ruisleivän valmistusohje, paahdettua taimenta tomaattivoikastikkeella, voissa paistettuja muikkuja, kylmäsavuhaukea, rapumurekkeella täytettyjä ahvenfileitä, sorsa-tattimakkaraa sekä monia muita keskisuomalaisia

Kielet/Languages:  
Koko/Size: 260x260mm, 96 sivua/pages
ISBN 978-952-5290-87-5