Suomalainen Lihakirja

 

suomalainen_lihakirja_kansi

Uusi reseptikirja suomalaisesta lihasta on ilmestynyt! Kirjaan on valittu mukaan tärkeitä ja mielenkiintoisia lihantuottajia ja liharuoista tunnettuja ravintoloita koko Suomen alueelta. Pohjoisimmat kuvat on otettu kirjaa varten Ivalossa Moitakurun poroerotuspaikalla. Kuvaukset on tehty maaseudulla missä lihantuotantopaikat sijaitsevat sekä kaupungeissa missä parhaat ravintolat sijaitsevat. Kirjassa on monta hyvää herkkua ja niiden yhteydessä reseptit, jotta ruokien valmistus onnistuu myös kotona. Valitsemalla kotimaisen lihan tuet kotimaista työllisyyttä ja saat samalla syödäksesi mahdollisimman puhdasta ja tuoretta lihaa.

Lähiruoka on jälleen arvossa. Se koetaan tutuksi ja turvalliseksi. Ruoan tuottaja joko tunnetaan tai sen voi helposti saada selville. Lähiruoan tuotannossa käytetään myös kestäviä menetelmiä raaka-aineen tuotannosta kuljetukseen ja kauppaan. Suomessa
ruoka tuotetaan ympäristöä kunnioittavalla tavallaja luonnonvaroja säästäen. Lähiruoka suosii myös vuodenaikojen sesonkeja hyödyntäen alueellista ruokaperinnettä. Tästä ovat hyvänä esimerkkinä kirjaan valitut laadukkaat kotimaiset tuottajat ja ravintolat.

 Kielet:     
Koko: 260 x 260 mm, 96sivua
ISBN 978-9525-913-29-3