Uusi Helsinki à la carte on ilmestynyt

 

Helsingistä ja sen herkuista on valmistunut uusi Helsinki à la carte -kirja. Mukana ovat Helsingin parhaat ravintolat taitavine keittiömestareineen ja taiteellisine annoksineen. Kirjassa olevat ruoat on kaikki kuvattu vuoden 2013 aikana. Annokset ovat noin kahdenkymmenen eri keittiömestarin valmistamia, mikä tekee kirjasta ainutlaatuisen ja monipuolisen. Ruokien lisäksi kirjassa on paljon maisemia ja tapahtumia kesäisestä Helsingistä unohtamatta uusia ja vanhoja kulttuurirakennuksia. Suurikokoinen Helsinki à la carte -kirja on tekstitetty sekä suomeksi että englanniksi. Kirja on oiva lahjakirja Suomen pääkaupungista.

Helsinkiläisistä ravintoloista mukana ovat:
Ravintola Perho, Ravintola Aino, Ravintola Sea Horse, Ravintola Juuri, Stadin ammattiopisto, Ravintola Kappeli, Ravintola Kosmos, Restaurant Ask, Ravintola Sunn, Ravintola Lyon, Ravintola Aito, Como Ristorante, Stefan’s Steakhouse, Hotelli Kämpin ravintolat, Ravintola Luomo,  Ravintola Postres, Ravintola Meche, Lappi Ravintola, Ravintola Farang,  Boulevard Social, Ravintola Gaijin, Ravintola Umeshu, Patrona ja Ravintola Olo 

260 x 260 mm, 96 sivua
ISBN 978-9525-913-13-2
Kielet: