Lehtileikkeitä vuodelta 2008

 

”Muhkea, runsaasta paristasadasta sivusta koostuva tunnelmallinen kuvamatka kattaa Suomen saariston vihreäkattoisista vartiophuoneista tunnusmajakoihin”

”Teos on aikakirja saariston menneisyydestä ja mykyisestä, sekä sen asuttajista”Hangon Lehti 12.12.2008

Hangon Lehti 12.12.2008

”…lappalaisravintoloiden ruoka-annokset paistattelevat näyttävissä kuvissa valokuvaaja Manne Stenrosin juuri ilmestyneessä Arctic à la carte -teoksessa, johon hän on koonnut uuden vuosikerran Lapin ruokakulttuuria.”

Lapin Kansa 21.12.2008

”I boken presenteras, utöver ålandska miljöer, skärgårdsområden från östra Finska viken ända upp till innesta Bottenviken.”

Nya Åland 28.11.2008

”Nimestään huolimatta Keski-Suomi à la carte ei ole ainoastaan keittokirja. Reseptien lisäksi kirjassa esitellään keskisuomalaista kulttuuria laajemmin. Osansa saavat niin maakunnan arkkitehtuuri, alueen nähtävyydet kuin Alvar Aaltokin”

”Kirja tuntuu olevan vahvasti myös siinä esiintyvien ruoanlaiton ammattilaisten mieleen. Kirjasta näkyy, että se on tehty rakkaudesta ruokaan ja kasattu erinomaisesti, kertoo Martti Lehtinen”

Suur-Jyväskylän lehti 12.11.2008

”Kirja ei ole pelkkä keittokirja, vaan myös matkailu- ja katselukirja. Kirja markkinoi niin Keski-Suomea kuin koko Suomeakin, ja on oiva lahja ulkomaisille ystäville tai liikekumppaneille.”

”Alvar Aallon hengessä kulkeva teos on merkittävä aikaansaannos, joka ymmärtää sen että ilman historiaa ei voi olla nykypäivääkään”

Keskisuomalainen 11.2008

”Manne Stenrosin ja Kimmo Kajasteen Culinary Kotka -teos tarjoilee perinteisten kotkalaisherkkujen reseptejä, merellisiä ajatelmia ja ammattitason valokuvia.”

Kaupunkilehti Ankkuri 16.2.2008

”Vaikka Kotkassa on neljä vuodenaikaa, halusimme tehdä kirjan merestä käsin. Meri ja Kotka kuuluvat yhteen.”

Kymen Sanomat 14.2.2008