Suomessa on rikas ja monipuolinen leipäkulttuuri. Tavallisten ruokaleipien lisäksi Suomessa valmistetaan erilaisia leivonnaisia kuten kalakukkoja, sultsinoita, rönttösiä, ja karjalan piirakoita. Jokaisella leipomolla onkinoma leipävalikoimansa ja omat erikoisleipänsä, joissa rukiista tehdyillä leivillä on iso merkitys.
Myös useat maakunnat ovat tunnettuja omaleimaisista leivistään ja leivonnaisistaan. Tähän kirjaan on valittu leipomoita ympäri Suomea, jotta kirja olisi mahdollisimman monipuolinen tietoteos suomalaisesta leivästä ja konditoriatuotteista
Tähän kirjaan on valittu leipomoita ympäri Suomea, jotta kirja olisi mahdollisimman monipuolinen tietoteos suomalaisesta leivästä ja konditoriatuotteista.
Kielet: Koko: 200 x 230 mm, 144 sivua ISBN 978-9525-913-26-2
|