Bakery à la carte

 

Baker_a_la_Carte_kansinelio

Suomessa on rikas ja monipuolinen leipäkulttuuri. Tavallisten ruokaleipien lisäksi Suomessa valmistetaan erilaisia leivonnaisia kuten kalakukkoja, sultsinoita, rönttösiä, ja karjalan piirakoita. Jokaisella leipomolla onkinoma leipävalikoimansa ja omat erikoisleipänsä, joissa rukiista tehdyillä leivillä on iso merkitys.

Myös useat maakunnat ovat tunnettuja omaleimaisista leivistään ja leivonnaisistaan. Tähän kirjaan on valittu leipomoita ympäri Suomea, jotta kirja olisi mahdollisimman monipuolinen tietoteos suomalaisesta leivästä ja konditoriatuotteista

Tähän kirjaan on valittu leipomoita ympäri Suomea, jotta kirja olisi mahdollisimman
monipuolinen tietoteos suomalaisesta leivästä ja konditoriatuotteista.

 Kielet:     
Koko: 200 x 230 mm, 144 sivua
ISBN 978-9525-913-26-2

Baker_a_la_Carte_kansiBaker_a_la_Carte_aukeama