Kesän 2015 uudet lokikirjat

 

mainosposti

Olemme julkaisseet kolme uutta kirjaa kesälle 2015.

LOKIKIRJA MOOTTORIVENE

A la carte kirjojen lokikirjatyöryhmä on saanut valmiiksi uuden lokikirjan, joka on valmistettu nimenomaan moottoriveneilijöille. Uusi lokikirja on edelläkävijä alallaan ja välttämätön varuste veneilijöille. Kirjan sisältö on laadittu siten, että kaikki oleelliset asiat tulee varmasti kirjattua kirjaan ennen matkaa ja matkan aikana. Lisäksi kirjaan on varattu tilaa piirroksille, valokuville ja muistiinpanoille.

LOGGBOK MOTORBÅT

Loggboken är ett viktigt redskap och bör finnas i alla båtar stora som små. Den är en viktig dokumentation vid skadeanmälan och sjöförklaring. Då bör loggboken innehålla uppgifter om datum, klockslag, etapper, väderlek och händelser.

MAJAKKAPÄIVÄKIRJA

Majakkapäiväkirja on oppikirja ja tärkeä työväline. Samalla se on virallinen asiakirja majakoiden maailmaan. Päiväkirjaa kannattaa kirjoittaa majakoilla vieraillessa. Kirjassa ovat valokuvin esitettynä kaikki tärkeimmät majakat, joille järjestetään ryhmämatkoja. Lisäksi kirjassa on varattu oma paikkansa säätietojen päivittäiseen kirjaamiseen. Päiväkirjan tunnollinen täyttäminen tekee päiväkirjasta tietokirjan.