Tämä kirja kertoo Maalahden Limpun ominaisuuksista, käyttömahdollisuuksista ja yli 100-vuotisesta historiasta. Kirjassa esitellään keittiömestareiden reseptejä Maalahden Limpusta ja sen monia eri käyttötapoja. Makunsa ja rakenteensa vuoksi limppu soveltuu hyvin ruoanvalmistukseen. Ruoanlaitossa Maalahden Limpun maku tuo esiin raaka-aineiden omia luontaisia makuja, kuten makeutta, happamuutta ja suolaisuutta. Limppu on myös helppo työstää erilaisiksi makupaloiksi, rapeiksi lastuiksi tai muruiksi ja murut voi edelleen maustaa, kaulita ja paistaa. Erinomaisen maun lisäksi Maalahden Limpun säilyvyys on ainutlaatuinen. Limpun pitkä säilyvyys perustuu valmistustapaan ja limpun aitoihin raaka-aineisiin. Maalahden Limppu on riittoisa ja käyttötavoiltaan monipuolinen, oikea erikoisuus leipien joukossa.
Malax Limpan
Boken berättar om Malax Limpans egenskaper, användningsmöjligheter och över 100-åriga historia. I boken har jag samlat uppskattade köksmästares recept av Malax Limpan med läckra portionsfotografier bland annat på de många olika sätt man kan använda limpan. Tack vare smaken och konsistensen passar limpan bra till matlagning. I matlagningen framhäver Malax Limpan råvarornas egna naturliga smaker, så som sött, surt och salt. Av limpan gör man dessutom enkelt olika smakbitar, krispiga spån eller smulor och smulorna kan man sedan smaksätta, kavla och steka. Utöver den utsökta smaken har Malax Limpan en unik hållbarhet. Limpans långa hållbarhet baserar sig på produktionssättet och limpans genuina råvaror. Malax Limpan är dryg och kan användas på många olika sätt, en verklig specialitet bland brödsorterna.
Kielet: Koko: 260 x 260 mm, 96 sivua ISBN 978-9525-913-25-5
|